Liever direct contact met een adviseur?

Bent u benieuwd hoe u zelf binnen uw praktijk of zorgorganisatie hybride zorg effectief kan integreren met Koppeltaal? Of wilt u zich daarin laten adviseren? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Zweder Bergman
Zweder Bergman
Productmanager Koppeltaal

Koppeltaal maakt digitale zorg toegankelijk

Met Koppeltaal levert u zorg op maat

Met Koppeltaal beschikken zorgverleners eenvoudig en flexibel over eHealth-modules van elke IT-leverancier die bij Koppeltaal is aangesloten.  Met Koppeltaal kunnen zorgaanbieders flexibel modules voor specifieke behandeling beschikbaar maken. Zo ontstaat de juiste zorg, voor de juiste doelgroep.

Duurzame keuze

Losse koppelingen zijn met Koppeltaal verleden tijd. De Koppeltaal-koppeling is herbruikbaar bij alle zorgaanbieders en leveranciers die bij Koppeltaal zijn aangesloten.
 

Koppeltaal ontzorgt

Security, privacy en performance van het systeem wordt geborgd door VZVZ. Daarnaast biedt VZVZ leveranciers en zorgaanbieders kosteloos ondersteuning bij implementatie. Deze dienstverlening wordt volledig betaald door Zorgverzekeraars Nederland.

Gebruiksgemak voor behandelaar en cliënt

Gegevens hoeven maar één keer vastgelegd te worden, om ze vervolgens in meerdere systemen te gebruiken. Dit vermindert de registratielast voor zorgverleners. De zorgverlener en patiënt hebben één werkomgeving met daarin een volledig overzicht van de behandeling. Daarnaast wordt de behandelaar met voortgangsberichten op de hoogte gesteld van het behandelproces.

Kostenefficiency

Iedere losse koppeling brengt kosten met zich mee: ontwikkel-, test- en acceptatie-, implementatie-, project-, en beheerkosten. Koppeltaal zet een streep door deze veelvoud aan kosten, door eenmalig te investeren in één herbruikbare koppeling.

Daarnaast is het voor zorgaanbieders mogelijk om digitale behandelingen per module in te kopen, zonder direct een geheel platform af te nemen. Op die manier kan een divers eHealth-aanbod worden samengesteld tegen lagere kosten.

In gebruiknemen