Terug naar overzicht

De routekaart naar blended care

eHealth lijkt een hele stap om als zorgorganisatie mee aan de slag te gaan. Welke stappen zet je en in welke volgorde? En wie betrek je bij welke stap? Op de Zorg & ICT beurs afgelopen maand presenteerden productmanager Zweder Bergman en lead architect Marcel Schrauwen een routekaart om eHealth en blended care stapsgewijs en doordacht een plek te geven binnen de zorgorganisatie.

Kosteneffectief door gebruik van een standaard

Een standaard helpt om eHealth kosteneffectief neer te zetten. Gebruik van een standaard zorgt ervoor dat bij het gebruik van een nieuwe eHealth-toepassing niet weer een nieuwe koppeling gelegd hoeft te worden, met de daarbij horende kosten. Met een standaard als Koppeltaal kan bij elke eHealth-leverancier die is aangesloten, gebruik worden gemaakt van hetzelfde koppelvlak. Dat scheelt herhaalde investeringen.

Wilt u aan de slag met eHealth en dit strategisch inbedden in uw zorgorganisatie? Weet u niet goed waar te beginnen? Download dan de routekaart hieronder. Meer informatie vindt u op  www.koppeltaal.nl of neem contact op met Zweder Bergman, productmanager Koppeltaal via zweder.bergman@vzvz.nl.

png
Routekaart naar blended care
1 MB