Ervaringen uit de behandelpraktijk

Koppeltaal integreert informatiestromen uit eHealth, ROM en EPD in de werkomgeving van de behandelaar en cliënt. Zo heeft deze in één omgeving direct een volledig en actueel beeld. Daarnaast is het mogelijk voor behandelaren om hun cliënten toegang te geven tot specifieke eHealth-modules en interventies van uiteenlopende leveranciers. Maar hoe ziet dit er nu in de praktijk uit? Koppeltaal organiseert twee keer per jaar een Demo event om deze vraag te beantwoorden.

Het event is een ontmoeting tussen zorgaanbieders en ICT-leveranciers om elkaar te inspireren met voorbeelden van hoe je eHealth of ROM vorm kan geven in de digitale behandelomgeving van zowel de behandelaar als de client. Koppeltaal-deelnemers vertellen over hun ervaring met Koppeltaal en laten zien hoe zij Koppeltaal hebben geïmplementeerd. Deze demo's worden opgenomen en kunt u hieronder terugkijken.

Het eerstvolgende demo event zal plaatsvinden op 25 maart 2021. Zodra de invulling van het programma bekend is leest u dat in de agenda.

    Sfeerimpressie Demo event 2020

    Demo event 10 september 2020

    Tijdens het demo event op 10 september 2020 zijn een aantal zorgaanbieders en IT-deelnemers geïnterviewd. Bekijk hun verhalen op Koppeltaal in gesprek met...

     

    Demo event 26 september 2019