Hulp(middelen) bij de implementatie van Koppeltaal

Koppeltaal biedt (nieuwe) gebruikers op verschillende vlakken ondersteuning. Zowel in het aansluiten op Koppeltaal als tijdens het gebruik van Koppeltaal. Wij bieden u ondersteuning met advies, tools en documentatie.

Illustratie
Touch icoon

Ondersteuning

Koppeltaal biedt ondersteuning aan zorgaanbieders en IT-leveranciers die aan de slag willen met eHealth. Wij ondersteunen in de verkenningsfase met adviesgesprekken. Zodra u besluit om Koppeltaal te implementeren ondersteunen we u gedurende het project. Maar ook na implementatie van Koppeltaal kunt u bij ons terecht.

Naar Ondersteuning

Documentatie & tools

Alle Koppeltaal-documentatie wordt aangeboden in de Koppeltaal Aansluittool. Maar de belangrijkste naslagwerken vindt u ook op onze website. Daarnaast kent Koppeltaal voor IT-deelnemers nog een aantal andere omgevingen waar kennis en informatie wordt uitgewisseld.

Naar Documentatie & tools

Icoon
Carousel icoon
Beheer

Ondersteuning in beheer

Binnen Koppeltaal is het van belang dat de gezamenlijke Koppeltaal-dienstverlening altijd beschikbaar is, zodat de gebruikers van Koppeltaal (cliënt en behandelaar) geen problemen ondervinden. Om dit voor elkaar te krijgen, is ketenbeheer ingericht. Ketenbeheer is de verzameling van beheerprocessen en -producten die ervoor zorgen dat bij elkaar horende en aansluitende processen als geheel efficiënt en effectief functioneren.

Meer informatie over beheer
Man kijkt naar laptopscherm