Koppeltaal op Zorg & ICT 2021

Drie dagen lang was Koppeltaal aanwezig op Zorg & ICT. De beurs was weliswaar wat kleiner van opzet dan andere keren, maar er was geen reden tot klagen over de toestroom van bezoekers.

Koppeltaal valt tegenwoordig onder de merken van VZVZ. De belangstelling voor Koppeltaal deed zeker niet onder voor die van Twiin, MedMij en AORTA-LSP. Sterker nog: op de eerste beursdag trapten Fokke Rispens (projectleider Koppeltaal 2.0) en Zweder Bergman (Productmanager Koppeltaal) af met een theatersessie over de ontwikkelingen rond Koppeltaal. Dat leverde de volgende dagen veel belangstelling op, zowel vanuit leveranciers als vanuit zorgaanbieders.

Duidelijk is dat het over de volledige breedte van de zorg is doorgedrongen dat Koppeltaal haar vleugels uitslaat; ook buiten de GGZ. De meeste belangstelling was afkomstig van zorggroepen, ziekenhuizen en start-ups voor eHealth. GGZ-instellingen kwamen veelal langs om te spreken over doorontwikkeling van de standaard. De gesprekken leverden waardevolle informatie en inzicht in de behoeften die leven.

De eerstvolgende editie van het grootste IT-evenement voor de zorg in Nederland vindt plaats van 14 tot en met 16 juni in de Jaarbeurs Utrecht.

Mocht u de sheets van de theatersessie willen ontvangen, stuur dan een e-mail naar info@koppeltaal.nl.