Trubendorffer snel aan de slag met Koppeltaal

Eén van de vele voordelen van Koppeltaal is de efficiency in doorlooptijden van implementatie(s). De Koppeltaal-standaard stelt zekerheden en geeft zowel leveranciers als zorgaanbieders kaders mee over mogelijke functionaliteiten en technische details. Dankzij deze kaders ontstaat een volwassen dialoog tussen zorgaanbieder en leverancier, met als resultaat dat projectvoorbereiding kan worden ingekort en versneld kan worden geïmplementeerd.

Nieuwe deelnemers weten grosso modo welke stappen zij moeten ondernemen voor implementatie en gebruik, wat ze kunnen verwachten en dat er een betrouwbare berichtenstroom op gang komt. Iedereen doorloopt hetzelfde pad. Dit versnelt het proces enorm.

Hoe snel aansluiting gerealiseerd kan zijn bewijst zorgaanbieder Trubendorffer. In slechts 4 weken tijd kon Trubendorffer gebruik maken van de Koppeltaal-koppeling tussen Medicore en Therapieland. Hiermee zet Trubendorffer de toon voor andere Medicore-Therapieland-gebruikers. We vroegen Trubendorffer de twee gouden tips voor zorgaanbieders die komende periode aan de slag willen met Koppeltaal en net zo snel gebruik willen maken van blended care functionaliteiten:

  1. Verdiep je in de materie; weet welk product je koopt en wat de functionaliteit is die je krijgt. Op die manier houd je grip op wat je van je leverancier afneemt en kunt verwachten.
  2. Maak voor jezelf een planning met een duidelijke deadline en stem deze af met je leverancier.