Koppeltaal voor GGZ-dienstverleners

Zowel grote als kleine GGZ-organisaties kunnen gebruik maken van Koppeltaal. Naast grote GGZ instellingen profiteren al diverse POH-GGZ-professionals via hun KIS van de voordelen van Koppeltaal.

Werken met Koppeltaal is interessant voor elke GGZ-organisatie die meer gebruik willen gaan maken van e-health modules, af wil van het steeds opnieuw leggen van losse point-to-point koppelingen en gerichte integratie zoekt tussen systemen. Deze instellingen spraken al hun steun uit voor KoppeltaalGGZ.

 1. Parnassia Groep
 2. Arkin 
 3. Altrecht
 4. Dimence
 5. GGzE
 6. Yulius
 7. Mentaal Beter
 8. GGNet
 9. GGZ Groep
 10. Stichting Arq
 11. Vitaalpunt 
 12. GGZ Centraal

Meer weten?

Neem dan gerust contact op met Iris Dingenouts, senior adviseur voor GGZ-organisaties. 

Ook interessant voor ICT-leveranciers

Stichting Koppeltaal werkt nauw samen met ICT-leveranciers, zij zijn het immers die voor hun klanten de koppelingen mogelijk maken. Zij vergroten via Koppeltaal hun bereik omdat aansluiten op losse modules van systemen en e-health apps voor GGZ-organisaties gemakkelijker wordt.

Veel ICT-leveranciers geven ook aan dat zij Koppeltaal zien als een verrijking en inspiratiebron. Ervaring leert dat via samenwerking in de Koppeltaal community nieuwe ontwikkelmogelijkheden en oplossingen ontstaan. 

Aan de relatie tussen ICT-leverancier en hun klanten verandert met de komst van Koppeltaal niks. Zij zijn het die koppelingen organiseren waarbij het team van Stichting Koppeltaal faciliteert.

Aansluiten?

Hebben jullie interesse om aan te sluiten? Stuur dan een e-mail naar info@koppeltaal.nl. Ons technisch team informeert u graag over de mogelijkheden.