Samenwerken in community's

Ideeën, kennis en ervaring rond het integreren van informatiestromen wordt samengebracht in drie deelnemersraden; de GGZ deelnemersraad, de IT deelnemersraad en de Technische Community. Iedere deelnemersraad bedient een andere doelgroep, waarin ieder vanuit zijn eigen vakgebied bijdraagt aan het verder ontwikkelen van Koppeltaal.

Verbinding met de praktijk

GGZ deelenemersraad

GGZ deelnemersraad bestaat uit ICT managers en projectleiders van GGZ instellingen. Met een Letter of Commitment hebben zij aangegeven bij te dragen aan de ontwikkeling van Koppeltaal. Zij geven richting, kaders en input voor het gebruik van Koppeltaal binnen de GGZ.

Meer over de GGZ deelnemersraad

Technische Community

De Technische Community is een operationele community van ICT leveranciers. De Technische Community werkt aan een developer journey om er zeker van te zijn dat KoppeltaalGGZ aansluit op bestaande processen van ICT leveranciers.

Meer over de Technische Community

IT deelnemersraad

De IT deelnemersraad vertegenwoordigt de Technische Community op strategisch niveau. De IT deelnemersraad heeft tot doel om samen de wensen van GGZ instellingen te bundelen in een roadmap (ICT plan) voor de komende jaren.

Meer over de IT deelnemersraad

Meedenken?

De verschillende communities werken samen aan professionalisering van Koppeltaal. Wilt u deelnemen aan een deelnemersraad, neem dan contact met ons op.