De motor achter KoppeltaalGGZ

Opgedane kennis en ervaring komen samen in verschillende deelnemersraden die tezamen één community vormen: de krachtige motor achter KoppeltaalGGZ. Iedere deelnemersraad dient een eigen doel en bedient een andere doelengroep.

Verbinding met de praktijk

GGZ deelnemersraad bestaat uit medewerkers van GGZ instellingen. Met een Letter of Commitment hebben zij aangegeven bij te dragen aan de ontwikkeling van Koppeltaal. Zij geven richting, kaders en input zodat Koppeltaal GGZ voor iedereen bruikbaar is.

De GGZ deelnemersraad werkt aan het omschrijven van een generieke cliëntreis. Deze cliëntreis omschrijft hoe toepassingsmogelijkheden van Koppeltaal aansluiten op bestaande zorgprocessen van GGZ instellingen en hiermee betere zorg voor de cliënt kan faciliteren. 

De Technische Community is een operationele community van ICT leveranciers. De Technische Community werkt aan een developer journey’s om er zeker van te zijn dat KoppeltaalGGZ aansluit op bestaande processen van ICT leveranciers.

De IT deelnemersraad vertegenwoordigt de Technische Community op strategisch niveau. De IT deelnemersraad heeft tot doel om samen de wensen van GGZ instellingen te bundelen in een roadmap (ICT plan) voor de komende jaren.

De verschillende communities werken samen aan professionalisering van Koppeltaal. Wilt u deelnemen aan een deelnemersraad, neem dan contact met ons op.